borsten zelfmassage dag

Als vrouwen hebben we vaak de neiging om veel aandacht te besteden aan andermans behoeften en wensen. Hierbij vergeten we vlug onze eigen verlangens

Wanneer je de tijd begint te nemen om aandacht te besteden aan je lichaam door middel van zelf-massage, zal je merken dat je beter in je vel komt te zitten. Je bent hiervoor niet afhankelijk van anderen maar kunt je eigen gezondheid verbeteren. Als vanzelf sta je meer in contact met je seksualiteit en je bent beter in staat grenzen te voelen en aan te geven. Je voelt je ontspannen en begint te stralen van binnenuit.


Het Programma

Deze training is onderdeel van een 2-daagse masterclass, maar het is ook mogelijk 1 dag deel te nemen!

14 juli: Borsten Zelfmassage

Borsten… elke vrouw heeft ze, en toch is er zo weinig bekend over de gezondheid van de borst. Mariëtte ziet het als haar persoonlijke missie om meer bewustzijn te creëren rondom zelfzorg van borsten en manieren te geven deze zelf na te kijken ter preventie van ziektes in je borsten. Borst zelfzorg speelt immers een belangrijke rol in de gezondheid van de borst.

Borsten liggen zeer dicht bij het hart waardoor er gemakkelijk emoties worden opgeslagen in het borstweefsel. Pijn, verdriet, zorgen en stress kunnen worden vrijgemaakt door zelfmassage.

Mariëtte neemt je deze dag mee in de techniek van borstmassage en begeleid je in het voelen naar je eigen lichaam. Daarnaast krijg je zelfzorg technieken mee waardoor je in de toekomst weet hoe, wat en waar je moet voelen in je borsten.


Praktisch

  • 09.30 inloop.
  • 10.00 AM – 5 PM.
  • Maximale aantal deelneemsters is 18 (alleen vrouwen)
  • Breng een paar warme sokken, een schrijfblok, een flesje water en een dekentje mee.
  • Inbegrepen zit een biologische lunch.
  • Er is GEEN mogelijkheid tot overnachten.
  • Locatie: Casa Calluna, Boulevard 19, 3707BL Zeist.
  • Parkeren kan gratis op het terrein.

Investering

De investering voor deze dag is: €280. Reserveer jouw plekje door je ticket te kopen via de ticketlink:

Je kunt deze dag ook combineren met de Intieme Zelfmassage dag. De investering voor de Borst- en Intieme Zelfmassage 2 daagse: €540.


Vragen?
Voor vragen kun je Mariëtte of Daphne een e-mail sturen via training@danacentrum.nl.

Wie zijn Mariëtte en Daphne?

Mariëtte en Daphne zijn de directeuren van het Dana Centrum te Zeist. Dana Centrum is een opleidingsinstituut, een holistische verloskundige praktijk en een centrum voor bekkenzorg.

Autonomie loopt als een rode draad door beider carrières. Autonomie van de mens in zijn geheel, in de geboortezorg en als heling in het bekken.

Vanuit Dana hebben Mariëtte en Daphne de opleiding Integral Pelvic Therapy (IPT) ontwikkeld. Zij zijn beide head teachers van deze opleiding. IPT is een behandelmethode in het bekken waarbij gebruik gemaakt wordt uit- en inwendige release technieken, met als doel het bekken in balans te brengen. Deze opleiding is geaccrediteerd door de KTNO, KNOV en BATC. Tevens is Dana Centrum een holistische verloskundige praktijk, waar IPT wordt ingezet in de begeleiding rondom de geboorte.


Mariëtte en Daphne zijn de directeuren van het Dana Centrum te Zeist. Dana Centrum is een opleidingsinstituut, een holistische verloskundige praktijk en een centrum voor bekkenzorg.

Over Mariette

Naast directeur van Dana Centrum en hoofd- docente van de opleiding IPT, is Mariëtte van huis uit docente. Nadat zij een aantal jaar werkte als docente in binnen- en buitenland, heeft zij zich om laten scholen als Body Stress Release practitioner, waar zij jarenlang een praktijk in heeft gehad. Een aantal jaar geleden haalde zij het certificaat als borstweefsel therapeut. In Dana werkt zij tevens als IPT Practitioner. Mariëtte heeft een zeer zachte en effectieve manier van werken. Al meer dan een decennium is ze op het pad van zelfontplooiing en heeft ze vele cursussen en trainingen gevolgd in Tantra, sjamanisme, adem en meditatie.

Over Daphne

Daphne is naast directeur van Dana Centrum en hoofd- docente van de opleiding IPT, vroedvrouw. Ze heeft jarenlang gewerkt als Medisch Verloskundige in een Academisch centrum, maar ook als Holistisch Vroedvrouw in haar eigen praktijk. Daphne heeft zich na haar opleiding als verloskundige verdiept in de wereld van tantra, spiritualiteit en verschillende vormen van lichaamswerk waar ze allerlei certificaten voor haalde. Haar missie is de reguliere wereld te verbinden met de complementaire wereld. De oprichting van Integral Pelvic Therapy als op zichzelf staande behandelmodaliteit draagt bij aan haar missie. Daarnaast werkt zij als vroedvrouw en IPT practitioner binnen Dana Centrum.