Anja Strengers is moeder van twee prachtige jongvolwassen kinderen. Sinds 20 jaar werkt ze als jeugdarts en ze is docent yoga en babymassage geweest. Daarnaast heeft zij zich de afgelopen 15 jaar verdiept in tango en heeft ze workshops in lichaamswerk en zelfontwikkeling gevolgd. Hierdoor is Anja toenemend bewust geworden van wat er in het lichaam te voelen en beleven is en wat het betekent vrouw te zijn.

Vanuit deze ervaring is de wens ontstaan dit diepe authentieke voelen door te mogen geven aan andere vrouwen en mannen. IPT sluit hier volgens Anja perfect op aan: door bewuste aanraking te verbinden met je lichaam, erbij te blijven en ruimte te geven aan wat er maar op wil komen. Het beleven van de diepe ontspanning die dat geeft, is een cadeau wat zij iedere man en vrouw toewenst. Hierin te mogen faciliteren is haar een eer.

Je vindt bij Anja een goed luisterend oor, een doortastende en pragmatische aanpak met een vleugje humor en warm empathisch vermogen.

Mocht je je uitgenodigd en nieuwsgierig voelen, ben je van harte welkom om samen op onderzoek te gaan! Anja geeft IPT sessies bij Dana doorgaans op woensdagochtenden, en vanaf op maandag einde van de middag.