Hettie Kerssies

‘Voorbij het duale denken is een ruimte. Zullen we daar afspreken? / Moeder van Ylkka / wonend op het Drentse platteland / dansend / als het even kan en koffie, uiteraard alleen uit de percolator/

Als gecertificeerd therapeut in de Westerse Natuurgeneeskunde, met meer dan 20 jaar praktijkervaring èn een specialisatie in het therapeutisch vasten, richt ik me op vrouwengezondheid en met name op endometriose. Geen Quick-fix, maar persoonlijk afgestemde trajecten om jou te begeleiden met aandacht. Invoelend, in zachtheid en vanuit eigen kennis en ervaring met endometriose. 

Mijn therapeutische interventie heeft tot doel om jouw vitale zelfhelende mechanisme te beïnvloeden zodat regeneratie van het gehele organisme tot stand kan komen. 

Door het complementair inzetten van mijn therapie, is het resultaat op menselijk vlak breed èn breder gedragen vanuit de reguliere zorg. Daarmee is de term holistisch niet meer een alternatief.  

Praktisch:

Je kunt gratis een kennismakingsgesprek aanvragen via mijn website: www.hettykerssies.nl. Op de dinsdag ben ik beschikbaar voor consulten, online consulten in overleg. 

Hettie Kerssies