Reynold Wybenga

Traveller, there is no path. Paths are made by walking’ – Kafka
Vader/ naturalist/ verbinder/ McGyver / bodyworker


Vanaf 2023 geef ik massages en sessies bij Dana Centrum. Ik geef sessies aan zowel mannen als vrouwen. De nadruk ligt op weer in contact komen met je lijf en voelen waar je behoefte aan hebt. In een voorgesprek onderzoeken we samen waar je wens ligt op dit gebied. Ik coach je daarbij om meer inzicht te krijgen in hoe je met je gevoelens omgaat. Met massage en lichaamswerk laat ik je aan den lijve je patronen voelen en help ik je om veilig en ontspannen thuis te zijn in je lijf.

Vanaf 2012 heb ik verschillende trainingen op dit gebied gedaan. Inmiddels heb ik een mooie combi van technieken verzameld die ik inzet in mijn sessies. Zo ben ik gecertificeerd lichaamswerker, pelvic release practitioner (Mariëlle Spronck) en Psychosexual Somatic Therapist. Ik heb de opleiding tot IPT-practitioner gevolgd en ik assisteer bij de IPT opleiding. Ik geef sessies in het Nederlands en Engels.

Praktisch:

Bij Dana heb ik geen vaste dag, ik werk op verschillende dagen en tijden. Je kunt een afspraak bij mij inplannen via mijn Calendly agenda: www.calendly.com/reynoldwybenga

Je kunt mij ook bereiken via  hello@reynoldwybenga.nl en 06-48334903 (graag via WhatsApp).

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.reynoldwybenga.nl