De Grondleggers

Daphne van der Putten, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Vroedvrouw, Opleider, IPT-Practitioner

Vroedvrouw in hart en nieren, begaan, betrokken, liefdevol, kundig en krachtig. Al jaren begeleidt zij vrouwen in het bijzondere proces van zwangerschap en geboorte.

Lees meer

Daphne

Mariëtte Frits, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Opleider, IPT-Practitioner en Body Stress Release Practitioner

Opleider, trainer, gevoelsmens in hart en nieren. Sinds 2004 begeleidt zij mensen in hun herstelproces en ontwikkeling en leidt zij met hart en ziel mensen op.

Lees meer

Mariette

Verloskundig team 1

Aster Hermans, Vroedvrouw en IPT-Practitioner

Aster vormt samen met Kristel Winters ons eerste verloskundige team.

Met haar warme, enthousiaste en betrokken hart begeleidt Aster met veel liefde je zwangerschap, baring en kraamtijd. Of het nu gaat om een meditatie voor meer contact te krijgen met je kind, of een secuur oog met veel kennis op het medische vlak, bij Aster ben je in goede handen.

Lees meer

Aster

Kristel Winters, Vroedvrouw – Klassiek Homeopaat – Lactatiekundige IBCLC HypnoBirthing Docent – IPT-Practitioner

Kristel vormt samen met Aster ons eerste verloskundige team.

Kristel is een warme, krachtige vrouw en gepassioneerde vroedvrouw. Bij haar vind je een stevige bedding. Zij biedt ieder de ruimte om zichzelf te zijn.

Lees meer

Kristel

Verloskundig team 2

Martine Boerma, Vroedvrouw en IPT-Practitioner 

Martine vormt samen met Flo ons tweede verloskundige team.

Sinds 1998 is zij verloskundige in hart en nieren. Met hart en ziel, kennis, kunde, liefdevolle aanraking en humor begeleid zij vrouwen in hun proces. Wij zijn enorm dankbaar dat zij deel uitmaakt van ons team. 

Lees meer

Martine Boerma

Flo Joly Delotbiniere, Vroedvrouw en IPT-Practitioner

Flo vormt samen met Martine ons tweede verloskundige team.

In de UK is zij verloskundige bij de NHS en daarnaast werkte zij als kraamverzorgende. Nu woont ze in Nederland om te werken als holistisch vroedvrouw en beheerst zij het Nederlands elke dag een beetje meer.

Lees meer

Flo

Integral Pelvic Therapy (IPT)

Daphne van der Putten, IPT-Practitioner en oprichter/hoofddocent van Integral Pelvic Therapy

Daphne heeft een grote missie: vrouwen, en sinds kort ook mannen, weer in contact brengen met alle wijsheid die in het bekkengebied verscholen ligt.

Lees meer

Daphne

Mariëtte Frits, IPT-Practitioner en oprichter/hoofddocent van Integral Pelvic Therapy

Mariëtte werkt al bijna 20 jaar als coach en lichaamswerker. Diep geroerd als zij is door Betty Martin’s Wheel of Consent staat toestemming vragen aan het lijf altijd voorop.

Lees meer

Mariette

Martine Boerma, IPT-Practitioner 

Martine werkt al sinds het begin in de praktijk als IPT-Practitioner. 

Met hart en ziel, kennis, kunde, liefdevolle aanraking en humor begeleid zij vrouwen in hun proces. Wij zijn enorm dankbaar dat zij deel uitmaakt van ons team. 

Lees meer

Martine Boerma

Flo Joly Delotbiniere, IPT-Practitioner

Na het volgen van de IPT opleiding heeft Flo de dappere stap gezet om van Londen naar Nederland te verhuizen. In de tijd dat zij bezig was de Nederlandse taal onder de knie te krijgen, begon zij als IPT- Practitioner bij ons te werken.

Lees meer

Flo

Aster Hermans, IPT-Practitioner

Met haar warme, enthousiaste en betrokken hart begeleidt Aster met veel liefde je zwangerschap, baring en kraamtijd. Of het nu gaat om een meditatie voor meer contact te krijgen met je kind, of een secuur oog met veel kennis op het medische vlak, bij Aster ben je in goede handen.

Lees meer

Aster

Kristel Winters, IPT-Practitioner

Kristel is een warme, krachtige vrouw, moederfiguur en gepassioneerde vroedvrouw. Bij haar vind je een stevige bedding. Zij biedt ieder de ruimte om zichzelf te zijn.

Lees meer

Kristel

Bekkenfysiotherapie

Petra Tuunter, Fysiotherapeut en ZwangerFit Docent

Mijn naam is Petra Tuunter. In 2005 studeerde ik af als fysiotherapeut. Kort daarna volgde ik de opleiding tot ZwangerFit-docent. Sinsdien heb ik in verschillende fysiotherapiepraktijken gewerkt.

Lees meer

Petra

Psychologie en PRI

Liesbeth Steenhof, Psycholoog en PRI therapeut i.o.

Mijn naam is Liesbeth Steenhof. Ik ben psycholoog en ben sinds 2019 bezig met de vervolgopleiding tot PRI therapeut.

Lees meer

Haptotherapie

Annemarie Reilingh, Haptotherapeut

Als deskundige op het gebied van vrouwengezondheid begeleid ik vrouwen in het creëren van een gepassioneerd leven van binnenuit.

Lees meer

Algemene ondersteuning

Saskia Schipper, Algemeen ondersteuner bij Dana

Sinds de start van Dana deelde Saskia samen met Ivonne de praktijkondersteunersfunctie. Vanaf september 2021 biedt zij algemene ondersteuning aan het management voor de verloskundige praktijk, de IPT-opleiding en beroepsvereniging IPTA, o.a. op het gebied van administratie, marketing, cursusorganisatie.

Lees meer

Saskia Schipper

Praktijkondersteuners

Ivonne de Jongh, Praktijkondersteuner 

Ivonne is al meer dan een jaar de praktische ondersteuner in de praktijk. Zij runt (sinds kort samen met Saskia) de praktijkvoering, maakt de afspraken, beantwoordt op woensdag, donderdag en vrijdag de telefoon, houdt de agenda bij en doet nog duizend andere “onzichtbare” maar o zo belangrijke taken; echt goud waard!

Lees meer

Ivonne

Tjarda Tijsma, Praktijkondersteuner 

Sinds september 2021 runt Tjarda samen met Ivonne de praktijkvoering. Je vindt haar elke maandag en dinsdag in de receptie, waar ze iedereen een warm welkom geeft bij Calluna, de telefoon aanneemt, afspraken inplant en zoveel meer!

Lees meer