Saskia Schipper, Praktijkondersteuner 

Saskia kwam ons in eerste instantie ondersteunen in de praktische zaken voor de IPT- Opleiding. Sinds de zomer runt ze samen met Ivonne de praktijkvoering. Saskia beantwoordt maandag en dinsdag de telefoon. Warm, liefdevol en betrokken zorgt zij voor een warm welkom.

Het is mijn persoonlijke missie vrouwen en hun partners te steunen en begeleiden op bijzondere, krachtige en transformerende momenten in hun leven, zoals in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de eerste 1000 dagen na de geboorte.

Saskia

Ik vind het dan ook een hele eer om deel uit te mogen maken van het hechte team vrouwen bij Dana, waar ik op maandagen en dinsdagen als praktijkondersteuner werkzaam mag zijn. Ik word er blij van als we er samen voor kunnen zorgen dat iedereen die bij ons komt en werkt zich gezien, gehoord en gedragen voelt.

Je kunt bij mij terecht voor het maken van afspraken, regeldingen, praktische vragen of gewoon een luisterend oor. Naast mijn werk als praktijkondersteuner ben ik moeder van twee lieve dochters en werk ik vanuit mijn eigen Doula-praktijk De Ronde Venen als geboorte- en postpartum doula, en ben je bij mij welkom voor ontspannende en liefdevolle zwangerschaps- en postnatale massages, zwangerschapsyoga en postnatale yoga met je baby.

Voor meer informatie: www.lichtschipper.nl