Als vrouwen hebben we vaak de neiging om veel aandacht te besteden aan andermans behoeften en wensen. Hierbij vergeten we vlug onze eigen verlangens.

Wanneer je de tijd begint te nemen om aandacht te besteden aan je lichaam door middel van zelf-massage, zal je merken dat je beter in je vel komt te zitten. Je bent hiervoor niet afhankelijk van anderen maar kunt je eigen gezondheid verbeteren. Als vanzelf sta je meer in contact met je seksualiteit en je bent beter in staat grenzen te voelen en aan te geven. Je voelt je ontspannen en begint te stralen van binnenuit.


14 oktober: Intieme Zelfmassage

Daphne begeleid je in de techniek van intieme zelfmassage. Tijdens dit deel van de workshop leer je hoe je bekken in elkaar zit, wat je allemaal in je bekken kan voelen en of je bekken in balans is. Ook krijg je tools mee hoe je je bekken en vagina vrij kan maken van spanningspatronen en/ of opgeslagen emoties.

Vaak veroorzaken deze gevoelloosheid en/of pijn, wat zorgt voor een interne dysbalans en mogelijke bijbehorende problemen, zoals urine incontinentie, pijn bij het vrijen of een gevoel van incompleet zijn. Door zachte interne massage wordt het weefsel zacht zodat ontspanning optreedt, emoties vrij in het lichaam kunnen stromen en de gevoelloosheid of pijn oplost.

Voor zwangere vrouwen is deze techniek uitermate geschikt als voorbereiding op de bevalling! Immers, een baby zal gemakkelijker geboren worden vanuit een bekken waar de moeder volledig mee in contact staat en wat soepel en vrij is.

Daphne laat de techniek van intieme zelfmassage zien op haar naakte lichaam. Wanneer je zelf gaat oefenen kun je jezelf te bedekken met een dekentje. Naaktheid is dus geen vereiste.


Praktisch

  • 09.30 inloop.
  • 10.00 AM – 5 PM.
  • Maximale aantal deelneemsters is 18 (alleen vrouwen)
  • Breng een paar warme sokken, een schrijfblok, een flesje water en een dekentje mee.
  • Inbegrepen zit een biologische lunch.
  • Er is GEEN mogelijkheid tot overnachten.
  • Locatie: Casa Calluna, Boulevard 19, 3707BL Zeist.
  • Parkeren kan gratis op het terrein.

Investering

De investering voor deze dag is: €280. Reserveer jouw plekje door je ticket te kopen via de ticketlink

https://www.chipta.com/tickets/event/54679/intieme-zelfmassage/:


Vragen?
Voor vragen Daphne een e-mail sturen via training@danacentrum.nl.