Integral Pelvic Therapy®

Helaas worden de behandeling Integral Pelvic Therapy nog niet vergoed door de zorgverzekeraar. Soms kun je een restitutie van de gemaakte kosten maken door het invullen van een coulanceverklaring. Een voorbeeld van deze verklaring kun je bij ons opvragen.

DaphneMariëtte, Martine Flo
intake 1 uur175€95€
Integral Pelvic Therapy 2 uur350€220€
Onderhoudssessie 1 uur180€110€

Zwangerschap, Geboorte en Kraambed

In onze praktijk staan jij en je kindje (en natuurlijk eventuele partner(s) ) centraal. We nemen alle tijd en aandacht om ons af te stemmen op jou en jouw proces en bieden we zorg op maat.

Zorgverzekeraars vergoeden een standaardbedrag voor de zorg die je ontvangt tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars voor de vergoeding van het verloskundig medisch inhoudelijke deel.

De vergoeding die wij van de zorgverzekeraar ontvangen staat echter niet in verhouding met de tijd die we uittrekken om je in dit levens veranderende proces te begeleiden. Voor deze procesbegeleiding al dan niet aangevuld met onze complementaire behandelmethode in de vorm van IPT, vragen we een eigen bijdrage.

Wij zien je gemiddeld 10 tot 12 keer zien tijdens je zwangerschap tenzij er een andere behoefte is. Tijdens het kraambed komen we gemiddeld 3 tot 5 keer langs. 6 weken na de bevalling is er nog een afsluitend consult. Het verloop van de bevalling heeft geen invloed op de eigen bijdrage.

Natuurlijke Kraamzorg door Flo wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar, behalve een km vergoeding van 0,19 cent/ km. Wij zijn voor de kraamzorg aangesloten bij de organisatie “Kraamzorg 1 op 1”.


Alle investeringen op een rij:

Intake zwangerschap:
(gratis als je besluit bij ons onder zorg te komen) 
95€

Procesbegeleiding zwangerschap, geboorte, kraambed
Te betalen in 3 termijnen:

1e termijn (ca 15 weken): 425,-
2e termijn (ca 30 weken): 425,-
3e termijn 1 week na de bevalling: 400,-

Kilometervergoeding: 0,48 cent per km

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW
1250€
 
 
 
Procesbegeleiding bij late instap (na 29w) zwangerschap: 1050€

Te voldoen in twee termijnen

Kilometervergoeding: 0,48 cent per km

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW
We hebben contracten afgesloten bij alle zorgverzekeraars. Zij vergoeden een deel van de investering. We adviseren je hierover vooraf informatie op te vragen bij je eigen zorgverzekeraar zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Mochten financiën om wat voor reden dan ook een probleem zijn, laat het ons weten. We zijn meer dan bereid om samen met jou te zoeken naar een oplossing!

Nu ik eenmaal bevallen ben, kan ik niets anders zeggen dan dat dit de investering meer dan waard is geweest. Het bedrag staat niet in verhouding met de zorg, liefde en toewijding die ik heb mogen ontvangen. Dit gun ik echt iedere vrouw.