Integral Pelvic Therapy®

Helaas worden de behandeling Integral Pelvic Therapy nog niet vergoed door de zorgverzekeraar. Soms kun je een restitutie van de gemaakte kosten maken door het invullen van een coulanceverklaring. Een voorbeeld van deze verklaring kun je bij ons opvragen.

DaphneMariëtte, Martine Flo
intake 1 uur175€95€
Integral Pelvic Therapy 2 uur350€220€
Onderhoudssessie 1 uur180€110€

Zwangerschap, Geboorte en Kraambed

In onze praktijk staan jij en je kindje (en natuurlijk eventuele partner(s) ) centraal. We nemen alle tijd en aandacht om ons af te stemmen op jou en jouw proces en bieden we zorg op maat.

Zorgverzekeraars vergoeden een standaardbedrag voor de zorg die je ontvangt tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars voor de vergoeding van het verloskundig medisch inhoudelijke deel.

De vergoeding die wij van de zorgverzekeraar ontvangen staat echter niet in verhouding met de tijd die we uittrekken om je in dit levens veranderende proces te begeleiden. Voor deze procesbegeleiding, al dan niet aangevuld met onze complementaire behandelmethode in de vorm van IPT, vragen we een eigen bijdrage.

Wij zien je gemiddeld 10 keer tijdens je zwangerschap tenzij er een andere behoefte is. Tijdens het kraambed komen we gemiddeld 3 tot 4 keer langs. 6 weken na de bevalling is er nog een afsluitend consult. Het verloop van de bevalling heeft geen invloed op de eigen bijdrage.

Natuurlijke Kraamzorg door Flo wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar, behalve een km vergoeding van 0,19 cent/ km. Wij zijn voor de kraamzorg aangesloten bij de organisatie “Kraamzorg 1 op 1”.


Alle investeringen op een rij:

Intake zwangerschap (1 uur):
(gratis als je besluit bij ons onder zorg te komen) 
95€

Procesbegeleiding zwangerschap, geboorte en kraambed; dit wordt soms gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering; neem hiervoor even contact op met onze praktijkondersteuners.

Te betalen in 3 termijnen:

1e termijn (ca 15 weken): 425,-
2e termijn (ca 30 weken): 425,-
3e termijn 1 week na de bevalling: 400,-
Totaal: 1250€

Kilometervergoeding: 0,48 cent per km

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW

 
 
 
Procesbegeleiding bij late instap (na 29w) zwangerschap: 1050€

Te voldoen in twee termijnen

Kilometervergoeding: 0,48 cent per km

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTWWe hebben contracten afgesloten bij alle zorgverzekeraars. Standaard verloskundige zorg wordt voor elke zwangere in Nederland automatisch vergoed vanuit de basisverzekering.

Daarnaast vragen wij een vergoeding voor de extra procesbegeleiding. Dit wordt soms deels vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met onze praktijkondersteuners; 030-2006460 optie 2

Mochten financiën om wat voor reden dan ook een probleem zijn, laat het ons weten. We zijn meer dan bereid om samen met jou te zoeken naar een oplossing!

Nu ik eenmaal bevallen ben, kan ik niets anders zeggen dan dat dit de investering meer dan waard is geweest. Het bedrag staat niet in verhouding met de zorg, liefde en toewijding die ik heb mogen ontvangen. Dit gun ik echt iedere vrouw.