Ons team

Wie zijn wij?

Bij Dana Centrum werken veel mensen samen om jou, je partner & jullie kindje de best mogelijke zorg te geven. Voor begeleiding van je zwangerschap kom je bij één van onze teams van steeds 2 verloskundigen.

Daarnaast hebben we diverse professionals in huis die jouw op verschillende vlakken kunnen begeleiden rondom jouw zwangerschap of bij (bekken)klachten.

Team Amber & Kristel

Amber van Tilburg, vroedvrouw

Amber is een ervaren vroedvrouw en werkt al bijna 17 jaar als verloskundige in de regio Utrecht.

Zij is de vaste waarnemer voor Aster die momenteel met verlof is, en vormt nu samen met Kristel een team.

Lees meer

Kristel Winters, Vroedvrouw – Klassiek Homeopaat – Lactatiekundige IBCLC HypnoBirthing Docent – IPT-Practitioner

Kristel is een warme, krachtige vrouw en gepassioneerde vroedvrouw. Bij haar vind je een stevige bedding. Zij biedt ieder de ruimte om zichzelf te zijn.

Lees meer

Team Martine & Flo

Martine Boerma, Vroedvrouw en IPT-Practitioner 

Sinds 1998 is zij verloskundige in hart en nieren. Met hart en ziel, kennis, kunde, liefdevolle aanraking en humor begeleid zij vrouwen in hun proces.

Naast verloskundige is Martine ook werkzaam als IPT-Practitioner bij Dana Centrum.

Lees meer

Martine Boerma

Flo Joly Delotbiniere, Vroedvrouw en IPT-Practitioner

In London opgeleid als verloskundige in een vooral medische setting. Sinds voorjaar 2020 in Nederland en werkzaam bij Dana als holistisch verloskundige & IPT-Practitioner.

Op dit moment is Flo met verlof tot september 2023.

Lees meer

Flo

De Grondleggers

Daphne van der Putten, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Vroedvrouw, Opleider, IPT-Practitioner

Vroedvrouw in hart en nieren, begaan, betrokken, liefdevol, kundig en krachtig. Al jaren begeleidt zij vrouwen in het bijzondere proces van zwangerschap en geboorte.

Daphne heeft op dit moment een aannamestop voor nieuwe IPT-cliënten.

Lees meer

Mariëtte Frits, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Opleider, IPT-Practitioner en Body Stress Release Practitioner

Opleider, trainer, gevoelsmens in hart en nieren. Sinds 2004 begeleidt zij mensen in hun herstelproces en ontwikkeling en leidt zij met hart en ziel mensen op.

Lees meer

Mariette

Ondersteuning

Saskia Schipper, Algemeen ondersteuner

Sinds de start van Dana deelde Saskia samen met Ivonne de praktijkondersteunersfunctie. Nu biedt zij algemene ondersteuning aan het management voor de verloskundige praktijk, de IPT-opleiding en beroepsvereniging IPTA, o.a. op het gebied van administratie, marketing, cursusorganisatie.

Lees meer

Ellis van Renterghem, Praktijkondersteuner

Sinds april 2022 is Ellis praktijkondersteuner bij Dana en doet zij de praktijkvoering. Je vindt haar elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 9:30 en 13:00 uur in de receptie, waar ze iedereen een warm welkom geeft bij Calluna, de telefoon aanneemt, afspraken inplant en zoveel meer! Op dinsdag en donderdag werkt ze vanuit huis.

Lees meer

Echoscopie

Marloes van Schagen -Echoscopist

Marloes is een warme en kundige echoscopist (tevens vroedvrouw) die je met liefde en humor meeneemt tijdens een echoscopisch onderzoek van jullie kindje in je buik.

Je kan bij Marloes terecht voor alle echo’s zowel medisch als op eigen verzoek.

Vanuit haar Boshuisje op de Veluwe komt ze op dinsdag of woensdag naar de praktijk.

Lees meer

Integral Pelvic Therapy (IPT)

Daphne heeft een grote missie: vrouwen, en sinds kort ook mannen, weer in contact brengen met alle wijsheid die in het bekkengebied verscholen ligt.

Nb. Om elke vrouw of man die Daphne op dit moment behandelt voldoende tijd en aandacht te kunnen geven, is er voor Daphne op dit moment een aannamestop voor nieuwe IPT-cliënten.

Lees meer

Daphne

Mariëtte Frits, IPT-Practitioner en oprichter/hoofddocent van Integral Pelvic Therapy

Mariëtte werkt al bijna 20 jaar als coach en lichaamswerker. Diep geroerd als zij is door Betty Martin’s Wheel of Consent staat toestemming vragen aan het lijf altijd voorop.

Lees meer

Mariette

Martine Boerma, IPT-Practitioner 

Martine werkt al sinds het begin in de praktijk als IPT-Practitioner. 

Met hart en ziel, kennis, kunde, liefdevolle aanraking en humor begeleid zij vrouwen in hun proces. Wij zijn enorm dankbaar dat zij deel uitmaakt van ons team. 

Lees meer

Martine Boerma

Flo Joly Delotbiniere, IPT-Practitioner

Na het volgen van de IPT opleiding heeft Flo de dappere stap gezet om van Londen naar Nederland te verhuizen. In de tijd dat zij bezig was de Nederlandse taal onder de knie te krijgen, begon zij als IPT- Practitioner bij ons te werken.

Lees meer

Flo

Aster Hermans, IPT-Practitioner

Met haar warme, enthousiaste en betrokken hart begeleidt Aster met veel liefde je zwangerschap, baring en kraamtijd. Of het nu gaat om een meditatie voor meer contact te krijgen met je kind, of een secuur oog met veel kennis op het medische vlak, bij Aster ben je in goede handen.

Lees meer

Aster

Kristel Winters, IPT-Practitioner

Kristel is een warme, krachtige vrouw, moederfiguur en gepassioneerde vroedvrouw. Bij haar vind je een stevige bedding. Zij biedt ieder de ruimte om zichzelf te zijn.

Lees meer

Kristel

Anja Strengers, IPT-Practitioner

Anja Strengers is moeder van twee prachtige jongvolwassen kinderen. Sinds 20 jaar werkt ze als jeugdarts en ze is docent yoga en babymassage geweest. Daarnaast heeft zij zich de afgelopen 15 jaar verdiept in tango en tantra en heeft ze workshops in lichaamswerk en zelfontwikkeling gevolgd. Hierdoor is Anja toenemend bewust geworden van wat er in het lichaam te voelen en beleven is en wat het betekent vrouw te zijn.

Lees meer

Bekkenfysiotherapie

Petra Tuunter, Fysiotherapeut en ZwangerFit Docent

Mijn naam is Petra Tuunter. In 2005 studeerde ik af als fysiotherapeut. Kort daarna volgde ik de opleiding tot ZwangerFit-docent. Sinsdien heb ik in verschillende fysiotherapiepraktijken gewerkt.

Lees meer

Petra

Healing

Marisol Acchiardo, Schaduwwerker, Thetahealer en Tantrisch werker

Marisol is niet je gebruikelijke sessiegever in Dana. Ze is gespecialiseerd in tools voor zelfbewustzijn en biedt 1-op-1 sessies rond thema’s als ouderschap, seksualiteit, lichamelijke problemen, relaties, geschiedenis van misbruik en nog veel meer. Ze werkt met zowel vrouwen als mannen.

Lees meer

Levenstherapie

Lisa Mérelle, Levenstherapeut, healer, Reiki practitioner

Met veel liefde kijk ik samen met jou naar blokkades en patronen in je leven en lichaam, om deze weer in stroming te brengen. Dat ontstaat door inzicht in het ontstaan ervan én helende interventies zoals bijv. traumawerk, energetisch werk (zoals healing en Reiki) en systemisch werk. In alle gevallen kijk ik holistisch naar lichaam en geest.

Lees meer

Seksualiteitscoaching

Yves Bonroy, intimiteits- en seksualiteitscoach

Mijn naam is Yves. Ik ben intimiteits- en seksualiteitscoach, opgeleid als coach in psychosexual somatics therapy, en heb een jarenlange achtergrond in de tantrische seksualiteit. Hierbij is de uitnodiging – en uitdaging! – altijd weer om te vertragen en te voelen wat er werkelijk gebeurt in het eigen lichaam, waarbij alle emoties en sensaties – zowel de plezierige als onprettige – welkom zijn.
Lees meer

Natuurgeneeskunde

Hetty Kerssies, Therapeut Westerse Natuurgeneeskunde

Hetty is gecertificeerd therapeut met meer dan 20 jaar ervaring en een specialisatie in het therapeutisch vasten en endometriose. In haar unieke trajecten begeleidt ze met oprechte aandacht, invoelend en in zachtheid, om je gezondheid en welzijn te vergroten.

www.hettykerssies.nl


Psychologie en PRI

Liesbeth Steenhof, Psycholoog en PRI therapeut i.o.

Mijn naam is Liesbeth Steenhof. Ik ben psycholoog en ben sinds 2019 bezig met de vervolgopleiding tot PRI therapeut.

Lees meer

Annemarie Vos, PRI therapeut

Ik ben Annemarie Vos en als PRI-therapeut heb ik mijn roeping in het werkleven daadwerkelijk gevonden. Ik vind het inspirerend om verschillende mensen te ontmoeten en ze te mogen begeleiden met aandacht, zorg en respect. Mijn manier van therapie is altijd actief, zodat wij samen in een zo kort mogelijke tijd de beste resultaten behalen.

Lees meer