Onze praktijkruimte

De praktijkruimte van Verloskundigenpraktijk Dana

De praktijk van Dana Centrum vind je in Zeist, in het prachtige gebouw genaamd ‘Calluna’. Wij vinden het belangrijk dat je je warm & geborgen voelt bij ons. Daarom zijn al onze praktijkruimtes huiselijk ingericht en hebben we veel aandacht gegeven aan de sfeer en uitstraling. Er heerst een heerlijke rust. Bij binnenkomst liggen er lekkere warme sokken voor je klaar. Ramona, onze praktijkondersteuner heet je van harte welkom met een lekker kopje thee. Je ervaart het al snel: we zijn geen gewone verloskundigenpraktijk. Bij ons ben je altijd welkom en kun je terecht met al je vragen. Ons professionele team staat 24/7 voor je klaar.

Dana praktijkruimte

Echopraktijk Zeist-Utrecht

Onze verloskundigenpraktijk is tegelijkertijd ook een echopraktijk. Je kunt bij ons terecht voor verschillende echo’s tijdens je hele zwangerschap. Wij maken alleen 2D-echo’s. Hiervoor maken wij gebruik een van de meest geavanceerde echoapparaten met een nog beter 2D beeld. Op deze manier kunnen we je realistisch én bewegende beelden van jullie kindje laten zien.

Integral Pelvic Therapy bij Dana

Naast onze verloskundige zorg bieden wij holistische bekkenzorg in de vorm van Integral Pelvic Therapy (IPT). Bij Dana hebben we diverse IPT-Practitioners in huis die jou kunnen begeleiden in deze unieke vorm van holistische bekkentherapie. Ook geven we jaarlijks de (geaccrediteerde) opleiding Integral Pelvic Therapy.

Professionele zorg onder één dak

Daarnaast hebben we diverse therapeuten, coaches en andere professionals in huis die jou op verschillende vlakken kunnen begeleiden rondom je zwangerschap, bevalling, maar ook de tijd erna.

Ervaringen van cliënten

“Ik heb door zwangerschapsdiabetes een hele pittige zwangerschap gehad en had me geen betere verloskundigen kunnen wensen dan Daphne en Aster”

Liefs, Sanne en Mathijs

We hebben een hele fijne ervaring gehad met Aster en Kristel. Naast de reguliere zorg is er veel tijd en aandacht tijdens het hele traject voor wat er bij ons speelde en belangrijk was. Dit gaf rust en vertrouwen wat van hele grote waarde is geweest

Carlyn en Matthijs

Het was geweldig om het team van Dana aan onze zijde te hebben. Ze voelden precies aan waar behoefte aan was en luisterden goed naar onze wensen. Alles vanuit vertrouwen; precies wat wij wilden!

Marga en Christian