Lisa Mérelle

“The privilege of a lifetime is to become who you really are” – Carl Jung / 1979 / holistisch therapeut / Reiki practitioner / sensitief / liefdevol / doortastend op een zachte manier / yoga / wandelen in het bos / spiritualiteit / vuur / moeder van 2 /

Je kunt bij mij terecht voor diepgaande holistische therapie. Met veel liefde kijk ik samen met jou naar blokkades en patronen in je leven en lichaam, om deze weer in stroming te brengen. Dat ontstaat door inzicht in het ontstaan ervan én helende interventies zoals bijv. traumawerk, energetisch werk (zoals healing en Reiki) en systemisch werk. In alle gevallen kijk ik holistisch naar jouw systeem op alle dimensies: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch/spiritueel.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wie mensen in hun kern zijn, wat hen beweegt, wat hen heeft gevormd. En ik heb altijd al een groot verlangen om daar licht op te schijnen om zo mensen verder te helpen. Om mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf, energie en liefde te laten stromen.

Wie verbonden is met zichzelf, kan zich beter verbinden met de ander en de wereld. Dan gaan we wezenlijk anders met elkaar en de natuur om. Dat is wat de wereld zo dringend nodig heeft. In mijn leven ga ik daarom altijd op zoek naar de essentie, zowel binnen organisaties als individueel.

Resoneert dit met je? Lees meer op www.lisamerelle.nl of stuur me een berichtje op hallo@lisamerelle.nl