Mariëtte Frits, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Opleider, IPT-Practitioner en Body Stress Release Practitioner

Opleider, trainer, gevoelsmens in hart en nieren. Sinds 2004 begeleidt zij mensen in hun herstelproces van trauma en leidt zij met hart en ziel mensen op. Al meer dan 25 jaar werk ik als lichaamswerker;

Mijn motto: “The issue is in the tissue”

Healing starts when feeling safe, Veiligheid, bewustzijn en aanraking zijn sleutels in de weg naar herstel na trauma of het ontstaan van pijn. Vaak brengen deze situaties veel ongemak, schaamte en schuld met zich mee, kan het uitzichtloos lijken. Toch is er veel mogelijk; Ik ga graag samen met jou het pad op van herstel.

Mariette

Van NLP tot Body Stress Release

Naast 10 jaar als leerkracht in het binnen- en buitenland te hebben gewerkt, heb ik opleidingen gevolgd op gebied van NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner, Emotioneel Lichaamswerk en Ademwerk. In Zuid-Afrika heb ik bij Ewald en Gail Meggersee de Body Stress Release Academy gevolgd en hierin jarenlang een BSR praktijk gerund waar ik iedere dag getuige mocht zijn van het enorme zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Betty Martin en haar “Wheel of Consent” werk heeft mij diep geraakt, zo zeer dat het een essentieel onderdeel is geworden van alle IPT sessies. Ik heb duizenden mensen begeleid op hun weg naar herstel. Verder heb ik decennia lang vele cursussen en opleidingen gevolgd op allerlei gebied van zelfontwikkeling. Mijn aanpak is naast liefdevol en warm vooral nuchter, gedegen en resultaatgericht. Zo nodig hou ik je een spiegel voor of stel “indringende vragen”. 

Niets is te gek

Het leven heeft mij vele kanten laten zien; van ziek tot gezond, van monogame tot “ingewikkelde” relaties, van werken in internationale teams tot zzp-er op Hollandse bodem.Hierdoor is niets te gek, kan alles besproken worden. Overal is een bedding voor.

Graag ga ik met jou het avontuur aan.