Yves Bonroy

“Je kan nooit een ander dieper voelen dan dat je jezelf voelt.” (eigen quote) Bosmens / havermout in de ochtend / mannencirkels / Zhogchen / droom: ‘mijn eigen hondenroedel’ / podcast-fan /

Ik ben Yves, en ik ben een seks- en intimiteitscoach. Ik coach, train en begeleid mannen, vrouwen en koppels bij hun zoektocht naar een fijnere en meer vervullende verbinding met zichzelf en hun partner. 

Van oorsprong ben ik jurist. Maar hier werd ik niet gelukkig van. In de loop van de jaren heb ik zelf een enorm ontwikkelingstraject doorlopen. Ik was gefrustreerd op het gebied van seksualiteit en zat ontzettend in mijn hoofd. Na elke vrijpartij had ik een leeg gevoel en ik dacht; “is dit alles?”.

Dit veranderde toen ik in aanraking kwam met tantra workshops. Daar leerde ik eindelijk: “Wat is er nu voor mij belangrijk? Wat zijn mijn behoeftes? Wat kan ik aan mezelf geven om me geliefd en veilig te voelen?” Vervolgens ben ik mezelf verder gaan specialiseren op het gebied van intimiteits-coaching.

Praktisch

Ik spreek Nederlands of Engels met mijn cliënten. Op woensdag en donderdag ben ik bij Dana beschikbaar voor sessies. Sessies kunnen eventueel ook online via Zoom gehouden worden.

Voor contact en meer informatie over de verschillende sessies die ik bied, check mijn website https://yvesbonroy.com/