Integral Pelvic Therapy Practitioners

Maak kennis met de IPT-Practitioners van Dana Centrum. Naast vrouwen, werken wij ook met mannen. Ben jij klaar om met jouw (bekken)klachten aan de slag te gaan? Bij Dana staan we voor je klaar.

De Grondleggers

Daphne van der Putten, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Vroedvrouw, Opleider, IPT-Practitioner

Daphne heeft een grote missie: vrouwen, en sinds kort ook mannen, weer in contact brengen met alle wijsheid die in het bekkengebied verscholen ligt.

Nb. Om elke vrouw of man die Daphne op dit moment behandelt voldoende tijd en aandacht te kunnen geven, is er voor Daphne op dit moment een aannamestop voor nieuwe IPT-cliënten.

Lees meer

Mariëtte Frits, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Opleider, IPT-Practitioner en Body Stress Release Practitioner

Opleider, trainer, gevoelsmens in hart en nieren. Sinds 2004 begeleidt zij mensen in hun herstelproces en ontwikkeling en leidt zij met hart en ziel mensen op.

Lees meer

Mariette

Integral Pelvic Therapy (IPT) Practitioners

Martine Boerma, IPT-Practitioner 

Martine werkt al sinds het begin in de praktijk als IPT-Practitioner. 

Met hart en ziel, kennis, kunde, liefdevolle aanraking en humor begeleid zij vrouwen in hun proces. Wij zijn enorm dankbaar dat zij deel uitmaakt van ons team. 

Lees meer

Martine Boerma

Flo Joly Delotbiniere, IPT-Practitioner

Na het volgen van de IPT opleiding heeft Flo de dappere stap gezet om van Londen naar Nederland te verhuizen. In de tijd dat zij bezig was de Nederlandse taal onder de knie te krijgen, begon zij als IPT- Practitioner bij ons te werken.

Lees meer

Flo

Aster Hermans, IPT-Practitioner

Met haar warme, enthousiaste en betrokken hart begeleidt Aster met veel liefde je zwangerschap, baring en kraamtijd. Of het nu gaat om een meditatie voor meer contact te krijgen met je kind, of een secuur oog met veel kennis op het medische vlak, bij Aster ben je in goede handen.

Lees meer

Aster

Kristel Winters, IPT-Practitioner

Kristel is een warme, krachtige vrouw, moederfiguur en gepassioneerde vroedvrouw. Bij haar vind je een stevige bedding. Zij biedt ieder de ruimte om zichzelf te zijn.

Lees meer

Kristel

Anja Strengers, IPT-Practitioner

Anja Strengers is moeder van twee prachtige jongvolwassen kinderen. Sinds 20 jaar werkt ze als jeugdarts en ze is docent yoga en babymassage geweest. Daarnaast heeft zij zich de afgelopen 15 jaar verdiept in tango en tantra en heeft ze workshops in lichaamswerk en zelfontwikkeling gevolgd. Hierdoor is Anja toenemend bewust geworden van wat er in het lichaam te voelen en beleven is en wat het betekent vrouw te zijn.

Lees meer